Algemeen verbintenissenrecht

voor de Particulier

Zaken met betrekking tot koop, verkoop en levering van goederen

Geschillen rondom koop, verkoop en levering van goederen komen in allerlei verschijningsvormen voor. Zo komt het geregeld voor dat klanten niet tevreden zijn met een aankoop of de levering hiervan. Ontstaat er een geschil over een door u geleverd product? Schroom dan niet om advies in te winnen bij één van onze advocaten. Wij kunnen u helpen om uw rechtspositie in kaart te brengen en het geschil op een goede manier op te lossen.
Hiernaast kan het natuurlijk zo zijn dat u zelf problemen ervaart bij de aflevering van goederen, of dat de andere partij zich niet houdt aan bepalingen in een gesloten overeenkomst. Dit kan naast frustratie ook schade met zich meebrengen. Het is van belang dat de wederpartij wordt aangesproken op de problemen en aansprakelijk wordt gesteld voor deze schade. Wij adviseren over de verschillende mogelijkheden die u heeft en stellen indien nodig de wederpartij aansprakelijk voor de schade.

Ook als u problemen heeft met het opstellen van een koopovereenkomst of u advies nodig heeft bij het controleren van een koopovereenkomst, aarzel dan niet en plan een vrijblijvend intake gesprek in.

Wij helpen u graag bij allerlei kwesties rondom de verkoop en levering van goederen en nemen de juridische zorgen bij u weg.

Bent u op zoek naar meer informatie? 

Terugbelverzoek